Loppemarked i Bellahøjhallen

Så skal vi igen mødes i Bellahøjhallen, denne gang lørdag 18. april.

I år vil det første bord til medlemmer være til halv pris, hvilket er 100 kroner, derefter koster bordene 200 kroner stykket som sædvanligt. Ikke-medlemmer betaler 200 kroner pr bord. Bordbooking er som sædvanligt hos vores kasserer Peter Jacobsen på 26 57 48 53 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Der er betaling ved tilmelding, så vi ikke risikerer ubetalte borde stående tomme på selve dagen. Vi kan ikke garantere be-stemte placeringer, men vil efterkomme eventuelle ønsker i det omfang, det lader sig gøre. Bordene er som vanligt 180 cm lange, og ved tilmelding be-des man oplyse om man ønsker en eller to stole til standen.

Entreen kommer til at koste 25 kroner for voksne, hvorimod vores unge be-søgende på 17 år og derunder kommer gratis ind. Medlemmer får vanen tro en gratis entrebillet. Den vedlægges næste nummer af Loppefiskeren.

Stedet er Bellahøjhallen (indgangen til det gamle Bellahøjbad), Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj. Der er gratis parkering langs Bellahøjvej, og ligeledes gratis parkering på den store parkeringsplads lige ved siden af, og bagved, hallerne. Loppemarkedet vil være åbent for besøgende fra kl.10 – 15.

Udstillere vil få adgang allerede fra kl. 8. Der vil være mulighed for at læsse grejet af under 5 meter fra dørene til hallen

Vi vil som sidste år have et lotteri på klubstanden, hvor der vil være et væld af fine præmier at vinde. Alt overskuddet går 100% til klubben.

Husk at sprede budskabet, så vi kan få så mange besøgende som muligt.

Vi mangler frivillige til at hjælpe under loppemarkedet, men det står i en se-parat tekst.

Ønskes der mere information, så kontakt gerne undertegnede på 20 43 91 43 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh. og vel mødt

Carsten Faber