Kæmpe fiskegrejsloppemarked den 4. juni i KBH

 

Sælg dit gamle grej, og få råd til noget nyt og lækkert.

Kom mellem kl. 12:00-14:00 og få vurderet dit gamle grej, og sæt det evt til salg, på DGKs store efterårsauktion i Jylland den 11. september.

I år har vi lavet et samarbejde med Mads Hussing fra DK 4, der vil være til stede fra 12:00-14:00, og optage på markedet, hvilket så skal ende med et fuldt program om gammelt fiskegrej, der så skal vises på DK 4.

Kommer man og for at få vurderet sit grej, er det naturligvis 100% frivilligt om man ønsker at blive optaget til DK 4.

Sælg dit grej på loppemarkedet:

Book et bord på Skandinaviens største loppemarked udelukkende med fiskegrej. Datoen er den 4. juni 2016, og stedet er for tredje gang Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1. 2700 Brønshøj. (indgang til det gamle Bellahøjbad).

                

Vi afholdt Københavnerloppemarkedet for anden gang i 2015, hvor imponerende 150 meter borde, var spækket med fiskegrej i alla afskygninger. Der var bunker af grej, til alle mulige priser.

Sidste år fik det gamle grej, et væsentligt løft kontra 2014, og der var masser af lækkerier imellem for os samlere, og mange gik hjem med fin sager til vitrinen. Når det så er sagt, var der ligeledes enorme mængder af fremragende brugsgrej. Hvadenten man søgte havgrej, spinnegrej, fluegrej eller noget helt fjerde, gik man ikke forgæves.

Vi vil meget gerne have så mange stande som muligt, og alle er velkomne, medlemmer som ikke medlemmer.

 I år kan man booke borde på 1,80 m til den fyrstelige sum af 200 kroner pr bord, og man kan naturligvis booke ligeså mange som man lyster,, vi løber ikke tør! Så vil man have en stand på loppemarkedet, enten alene eller med en fiskekammerat, så bare kontakt Peter Jacobsen, vores kasserer på 26 57 48 53 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kan du/i booke et bord eller flere. Der er betaling ved, eller umiddelbart efter bookning af bordene, betaling foregår enten ved kontooverførsel eller MobilePay. 

 

Husk lige ved bookning at giv besked om du/i ønsker en eller to stole, at hvile ud på under travlheden.

Entreen kommer til at koste 25 kroner for voksne, hvorimod vores unge lystfiskere eller andre på 17 år og derunder kommer gratis ind. Stedet er Bellahøjhallen (indgangen til det gamle Bellahøjbad), Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj. Der er gratis parkering på hele Bellahøjvej, og ligeledes gratis parkering på den store parkeringsplads lige ved siden af, og bagved, hallerne. Selve loppemarkedet vil være åbent for besøgende fra kl. 10.00 – 16.00.

Udstillere vil naturligvis få adgang før, og det bliver allerede fra kl. 8.00

Der vil være mulighed for at købe sodavand, vand, kaffe, te, snacks og sandwich på stedet.

Ønskes der mere information, så kontakt gerne undertegnede på 20 43 91 43 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh og vel mødt

Carsten Faber

Formand Dansk Grejsamler Klub.