Hej T

Tak for din mail !

De to arvestykker er netop asiatiske, og er faktisk ganske godt kendt her i landet, da de blev importeret op gennem 1950/1960’rne også til Danmark.

Det er såkaldte kombinationsstænger, som kan sættes sammen på forskellig måde, og udgøre både en flue- og en spinnestang. Kvaliteten er ikke den bedste, men de er ganske sjove – og vi ser dem med lange mellemrum på vore auktioner, hvor de indbringer 2 - 400 kr. alt efter stand. Pirkestangen er nok lidt mindre værd og ville på en god dag indbringe 100-200 kr.

Men – hvis du vil skille dig af dem – kunne Du forsøge at sætte dem til salg i den blå avis – eller på Lystfiskerforum (www.123nu.dk) sidstnævnte har en annonceside, hvor du kan gratis kan indrykke – og så kunne du jo sætte prisen lidt højere – og se hvad der sker? Hvis de ikke har affektionsværdi – kunne Du måske i stedet glæde en ven eller et fiskende familiemedlem – der syntes det kunne være sjovt at have et sådant sæt liggende?

Med venlig hilsen

Heinz Gerhard

Dansk Grejsamler Klub

  

Hej med dig.
Jeg har arvet to fiskestænger fra min mormors mand. Umiddelbart er det nogle stænger han har bragt med hjem fra østen, da han sejlede som maskinmester for ØK for ca. 60 år siden. Er det nogen stænger du kender og kan forælle lidt om?
Har sådan nogle stænger interesse for samlere ?
Den lette stang består af 5 dele på ca 82 cm pr stk Pirkestangen består af to stykker på ca 96 cm

Med venlig hilsen

T