Arrangementer/Auktioner

Dansk Grejsamler Klub afholder 2 store weekend-arrangementer om året. I foråret på Sjælland og om efteråret i Jylland. Lørdagen byder på ”fiskegrejsloppemarked”, hvor alle kan slå sig ned med sine ting med køb, salg og bytte for øje, eneste krav er, at tingene relaterer til lystfiskeriet. Der er tradition for, at lørdagens marked bruges til hyggeligt samvær mellem nye og gamle medlemmer. 

 

  

 

Bibliotek/Arkiv

Dansk Grejsamler Klub har i dag et omfattende bibliotek indeholdende informationer om både dansk og udenlandsk grej. Store mængder informationer er indsamlet til at dokumentere lystfiskeriets historie. Både internt og eksternt kan der trækkes på arkivet. Som medlem har man på hjemmesiden direkte adgang til disse ca. 3450 sider

 

 

Udstillinger

Dansk Grejsamler Klub har i en årrække bl.a. deltaget i FFFD Fly Fair i Kolding, men også mindre lokaludstillinger kan arrangeres. Kontakt klubbens formand herom.

 

Foredrag

Dansk Grejsamler Klub har vidende medlemmer over hele landet, og et uformelt foredrag i din lokale lystfiskerklub, hvor den pågældende fortæller lidt om egne interesser og viser lidt grej – kan arrangeres. Kontakt klubbens formand, som vil forsøge at finde den rette person til en hyggelig aften i din klub eller forening, hvor medlemmerne evt. kan medbringe egne klenodier og få hæftet lidt historie, alder og måske værdi på disse.

 

Hjemmeside

Dansk Grejsamler Klub har en velfungerende hjemmeside, der altid er opdateret med sidste nyt. Under medlemssiderne finder du blandt andet en række artikler skrevet af andre medlemmer om forskelligt fiskegrej. Desuden har du adgang til samtlige udgivelser af klubbens medlemsblad og informationsblade siden 1986, hvor du finder en lang række artikler om alt mellem himmel og jord omkring fiskegrej. Der er desuden lagt ”et opslagsværk” ind med al mulig information omkring fiskegrej – dette fylder ca. 3450 sider.