Hej Heinz.

Væltede lige over jeres spændende side :-).

Jeg har et ABU Cardinal 3 med tilhørende ABU Parazoom 381 stang som jeg købte som knægt i 1977.

Sættet har bare stået i hylden de sidste 20 uden at blive brugt.

Kan det omsættes på jeres side? Hvad er det værd (ca.)?

 Mvh.

 L.S.

 

Hej L.S.

Tak for din mail!

ABU's Cardinal-hjul har altid været populære - om end tiden er rendt en smule fra de større modeller, der ikke rigtigt passer til nutidens tynde liner med høj brudstyrke, hvor man i realiteten kan fange en stor gedde på et hjul vi tidligere maximalt brugte til aborre osv.

Men de mindre Cardinal-hjul har stadig en plads i en del fiskeres tasker - og en Cardinal 3 er jo et herligt hjul - med snekkedrev og i høj kvalitet, som desværre ikke laves ret meget mere. Jeg kan ikke læse ud af din mail om hjulets stand - men hvis det er pænt, bør det snildt kunne indbringe 4 - 500 kr., og ligger det desuden i den originale æske - bør det uden problemer kunne indbring en pæn sjat mere - på en auktion - på en god dag? Prisen er altid afhængig af standen - så jo bedre stand osv.

Din stang er ikke i tidens kvalitet - og der er ikke mange der bruger disse zoom-stænger mere. Dog er de fine til f.eks. at dørge med på søerne - hvor man træffer dem med mellemrum. Men som kastestang har de nyere stænger for længst taget over. På en tilsvarende god dag kan den vel sælges for et par hundrede kroner.

Hjulet er nok mest værd i samlerkredse - så en samlerauktion er nok et godt sted at afhænde det, hvis det er det du ønsker. Lad os vide om vi kan hjælpe i så fald!

MVH. Heinz