Sidste år havde vi igen mange nye stadelejere, specielt udefra, hvilket betød meget ”nyt” grej, da der tydeligvis,, igen,, var blevet ryddet godt op i div. kælder-og loftsrum, noget vi som samlere sætter stor pris på.

 

Vi vil meget gerne have så mange stande som muligt, og derfor tilbyder klubben denne gang noget helt nyt

 

 

Et gratis bord pr. medlem!

 

Ja du læste rigtigt, vi laver et forsøg i år, hvor alle medlemmer kvit og frit få det første bord gratis. Vores håb er, at dette tiltag vil få endnu flere medlemmer til at komme og deltage som stadeholdere.

 

Da tiltaget er for at få så mange med som muligt, kan man naturligvis ikke overdrage sit gratis bord til et andet medlem. Man kan selvfølgelig stadig booke så mange borde som man lyster, og stadig til den samme pris som sidste år. Eneste forskel er, at det første bord er gratis.

 

Da vi ligesom alle de andre år, ønsker så mange stadeholderer som muligt, er ikke medlemmer naturligvis lige så velkomne som medlemmer. Eneste forskel er bare at ikke medlemmer skal betale for bord nummer et. Skulle man få lyst til at være medlem i DGK, kan man naturligvis melde sig ind, samtidigt med at man booker bord/borde. Så får man selvfølgelig det første bord gratis. Medlemskab koster kun 250 kroner for et helt år.

 

Bordene er alle 1,80 meter og koster den fyrstelige sum af 200 kroner pr. stk. , og book som sagt bare løs, vi løber ikke tør!

 

Så vil man have en stand på loppemarkedet, så kontakt vores kasserer Peter Jacobsen på 26 57 48 53 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så kan du/i booke et bord eller flere.

Husk lige ved bookning at giv besked om du/i ønsker en eller to stole, at hvile ud på under travlheden.

 

Entreen kommer til at koste 25 kroner for voksne, hvorimod vores unge besøgende på 17 år og derunder kommer gratis ind. Medlemmer får vanen tro, en gratis entrebillet. Denne bliver vedlagt i aprilnummeret af Loppefiskeren.

 

Stedet er Bellahøjhallen (indgangen til det gamle Bellahøjbad), Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj. Der er gratis parkering langs Bellahøjvej, og ligeledes gratis parkering på den store parkeringsplads lige ved siden af, og bagved, hallerne. Selve loppemarkedet vil være åbent for besøgende fra kl. 10.00 – 16.00.

 

Udstillere vil få adgang allerede fra kl. 8.00. der vil være mulighed for at læsse grejet af under 5 meter fra dørene til hallen, så det kun skal bæres ganske kort.

 

Et lille opråb! Hjælp vores skønne klub, med at gøre opmærksom på loppemarkedet , og spred gerne budskabet. Vi får trykt plakater, så kender du et sted der kan hænge en sådan, og reklamerer for arrangementet, så mail eller ring til undertegnede, og jeg vil sende en plakat eller flere. Det kunne være en fiskeklub, et bibliotek eller lignende. Ellers spred budskabet fra mund til mund, på Facebook og hvor i ellers kan komme i tanke om.

 

Der vil være mulighed for at købe sodavand, vand, kaffe, te, kage, snacks og sandwich på stedet. Men man er også velkommen, til at medbringe egen forplejning.

 

Vi har allerede i skrivende stund fået tilsavn fra flere medlemmer, der vil give en hånd under træffet. Vi kan dog sagtens bruge et par stykker mere, til at sidde en time eller to ved døren. Så giv mig lige besked, hvis du har tid og lyst, til at give et nap med.

 

Ønskes der mere information, så kontakt gerne undertegnede på 20 43 91 43 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mvh. og vel mødt

Carsten Faber