Auktion og træf i Korsør

Auktion og træf i KorsørAuktionsformen er den velkendte, når Dansk Grejsamler Klub holder auktionsøndag 6. marts 2022 på Storebælt Camping & Feriecenter i Korsør.

Hvert medlem kan fremlægge indtil 25 lots. Man må gerne tilmelde flere,men kommer der et overvældende antal tilmeldinger, kan der ske en beskæringi listerne. Det vil ske bagfra, hvorfor det altså er en god idé at prioriteresin liste, så de ting, man helst vil af med, står øverst.Hvert enkelt nummer skal beskrives så præcist, at en køber pr. forhåndsbudikke føler sig snydt, når han modtager sit køb med posten.Tilmelding er bindende.

Tilstræb at det enkelte lot kan opnå en mindsteprispå 200 kroner. Auktionens startbud er 80 kroner.

Hvert tilmeldt lot kostersælger 20 kr. – køber betaler alene hammerslagsprisen.

Tilmelding til auktionen skal ske senest 27. februar 2022 på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. skal sendes som vedhæftet fil, men samtidig med teksten lagt ind imailens tekstfelt. Husk navn, medlemsnummer, adresse og telefonnummerpå selve listen. Lad være med at nummerere de enkelte lots og lad væremed at bruge indrykninger, dobbelt linjeafstand, kursiv og andre gimmicks.Når man har afleveret listen med sine lots, vil den komme på hjemmesiden.Her tildeles hvert enkelt lot et nummer.

Når man ser nummeret på sine lots,kan man tage billeder af sine lots og sende dem til webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Billederne vil komme på hjemmesiden. Det er vigtigt,at hvert enkelt billede får det nummer, det pågældende lot har på hjemmesiden.Skriv kun nummeret, altså ikke ”nr. 14,” men ”14.”

Træffet dækker som sædvanlig hele weekenden med grej på bordene lørdag 5. marts kl.10-15.

Borde (180 cm., 100 kr. stykket) kan allerede nu bestilleshos Flemming Petersen – enten på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40536114 – kapaciteten er ca. 60 borde og bestillinger efter princippet ”først til mølle.” Medlemmer får det første bord for 50 kr.

Betaling for bordene sker på dagen i Korsør. Vi kan ikke garantere bestemteplaceringer, men vi efterkommer ønsker i det omfang, det lader sig gøre. Afbestilles borde senere end 3 dage før træffet, må forventes opkrævning,såfremt det ikke lykkes at afhænde det/de bestilte borde!

Klubbens generalforsamling holdes lørdag kl. 16.30 og om aftenen er der samler-hyggeaften i Korsør Lystfiskerforenings klubhus på Halsskov Revodde,Storebæltsvej 150. Her er åbent fra kl. 18.30 og Korsør-foreningen giver kaffe og kage.

I næste Loppefisker kommer der mere om træffet og indkaldelse til generalforsamlingen.Hvis man allerede nu vil kontakte Storebælt Camping & Feriecenter,kan det ske på tlf. 58 38 38 05 eller via www.storebaeltferiecenter.dk.Indtil 1. februar er der reserveret 12 hytter til medlemmer af klubben. Vedbestilling skal man oplyse, at man er medlem af klubben.

Siden sidste træf i Korsør er der bygget ti nye hytter på campingpladsen. De har stue, køkken, toilet og to værelser med to enkeltsenge. Se mere på campingpladsenshjemmeside.