Grindsted 7 og 8. september.

Så skal vi igen til et af årets højdepunkter. En hel weekend i fiskegrejets tegn.

Vi har i dette to dages arrangement, loppemarked om lørdagen og auktion om søndagen.

Loppemarkedet er åbent for alle, og der garanteres masser af borde spækket med grej i alle afskygninger, og i alle prisklasser. Her er masser af grej for samleren, men mindst lige så meget brugsgrej. Snyd ikke dig selv for et besøg, entreen er gratis, og vi holder åbent fra 10:00 til 15:00.

Arrangementet foregår på Hotel Svanen. Hedemarken 22. 7200 Grindsted.

Søndag står den på auktion.

Denne er kun for medlemmer, men ønsker man at byde på div effekter, kan man meldes ind om morgenen før auktionsstart. Auktionen starter kl. 10:00. Der er gennemsyn fra kl. 9:00.

Praktisk info ang lots:

Hvert enkelt nummer skal beskrives så præcist, at en køber pr. forhåndsbud ikke føler sig snydt, når han modtager sit køb med posten.  
Tilmelding er bindende. Tilstræb at det enkelte lot kan opnå en mindstepris på 200 kroner. Auktionens startbud er 80 kroner.
Det koster 20 kroner pr.tilmeldt lot. Der er ingen mindstepriser, men fremlægger kan selv byde med, hvis man vil sikre sig en minimumspris.

 Tilmelding til auktionen skal ske senest 24. august 2019 på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Teksten skal sendes som vedhæftet fil, men samtidig med teksten lagt ind i mailens tekstfelt. Husk navn, medlemsnummer, adresse og telefonnummer på selve listen. Lad være med at nummerere de enkelte lots og lad være med at bruge indrykninger, dobbelt linjeafstand, kursiv og andre gimmicks. Disse få regler er de samme som tidligere år. Desværre overholder de færreste dem, men listeførerens arbejde vil blive meget lettere, hvis man gør det!

Når man har afleveret listen med sine lots, vil den komme på hjemmesiden. Her tildeles hvert enkelt lot et nummer. Når man ser nummeret på sine lots, kan man tage billeder af sine lots og sende dem til webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..Billederne vil komme på hjemmesiden. Det er vigtigt, at hvert enkelt billede får det nummer, det pågældende lot har på hjemmesiden. Skriv kun nummeret, altså ikke ”nr. 14,” men ”14.”

Er der behov for yderligere info, så mail til formanden Carsten Faber på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.