Korsør lørdag 7. marts 2020

Vores forsøg sidste år med et todages loppemarked var ikke den store suc-ces, så vi er tilbage med loppemarked bare en enkelt dag. Entreen er gratis, så når i forhåbentlig alle deler budskabet ang. loppemarkedet, så få endelig med, at selve entreen intet koster.

Selve konceptet bliver loppemarked som vi kender det. Det kommer som vanligt kun til at koste 100 kroner pr. bord. Bordbooking er som sædvanligt hos vores kasserer Peter Jacobsen på 26 57 48 53 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Betaling for bordene sker på dagen i Korsør. Vi kan ikke garantere bestemte placeringer, men vil efterkomme eventuelle ønsker i det omfang, det lader sig gøre.

Loppemarked vil være åbent lørdag kl. 10 – 15.

Vi vil selvfølgeligt gøre alt for at oppe besøgsantallet og håber, vi slår sidste års flotte besøgsantal.

Husk at booke hytte, hvis man ønsker at overnatte. Vi har ikke arrangeret noget specielt mht. fællesspisning, da der nok er færre der bliver uden et søndags-arrangement.

Bookning af hytte og evt. nærmere info om bespisning, skal gå til Storebælt Camping, hvor selve loppemarkedet lige som foregående afholdes.

Storebælt Camping og Feriecenter. Storebæltsvej 85 4220 Korsør.

Kontaktinfo og hyttebookning:

Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

TLF: 58383805

www.storebaeltferiecenter.dk/

På glædeligt gensyn.

Carsten Faber